Можещите

През лятото на 2023 година ще бъде издадена комикс новелата „МОЖЕЩИТЕ“. В главните роли, разбира се са Нургюл, Денис, Мариела, Мартин, Ивана и Калин,  а на помощ ще им се притечеш ТИ! Защото една организация от супергерои винаги има нужда от нови попълнения.

Изпрати видео с дължина до една минутa, показващо твоята супер сила, онова, което умееш най-добре, твоето любимо занимание или хоби и се превърни в нарисуван герой от новата комикс вселена на „МОЖЕЩИТЕ“. Ако героите на Marvel и DC са те оставили без дъх в кино салона, сега настъпва моментът ТИ да станеш част от една нова история!

Трима победители ще се впуснат в едно неповторимо приключение. Ако си един от тях, нашите художници ще превърнат твоя образ в нарисуван герой и с теб ще работят  истински комикс артисти.

 

 „МОЖЕЩИТЕ“ – една история за вечната битка между доброто и злото, за талантливите, за героите вътре в нас, за героят, скрит в самия теб.

И не забравяй

СУПЕРГЕРОИТЕ НЕ ПУШАТ!

 11 юни 2023

КРАЕН СРОК ЗА УЧАСТИЕ

Основни правила:
(„Можещите“ са стриктни и не допускат грешки!)

  1. Имаш 1 минута, за да ни покажеш, че си „Можещ“.
  2. Изпрати своето видео с линк за download на: E-mail: mozheshtite@gmail.com
    *Препоръчваме ти wetransfer.com
  3. Не показвай насилие! Не използвай език на омразата!
  4. Никаква употреба на тютюневи изделия или алкохол!
  5. Бъди себе си! Не е нужно да си най-добрият в това, което обичаш и правиш. Просто ни покажи, че наистина искаш да си можещ и се раздай на 100 %.
  6. Заедно с твоето видео, не забравяй да изпратиш декларация за съгласие за участие, подписана от родител. /ДЕКЛАРАЦИЯ/